O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

петак, 18. децембар 2015.

Свечана додела признања најбољим едукаторима Србије

Удружење “Живојин Мишић” је, и ове године, организовало Свечану доделу признања и награда најбољим едукаторима Србије за 2015. годину. Свечана додела је организована у уторак, 15. децембра 2015. године у просторијама Народне банке Србије.
Догађај је увеличан обраћањима и говорима Владимира Преловца, председника Удружења и Жељане Радојичић Лукић, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Захвалнице су уручене члановима комисије за избор најбољих едукатора: члановима тима испред Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Срђану Огњановићу, директору Математичке гимназије, Оливери Тодоровић, испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ) и Драгици Павловић-Бабић, координаторки ПИСА истраживања у Србији. Посебно је изречена захвалност едукаторима награђеним 2014. године за несебичну помоћ око у селекцији овогодишњих награђених едукатора.

















Нема коментара:

Постави коментар